Saturday, 14 September 2013

YES I AM.....ROYAL EXPERT AUTHORISED DEALER v(^_^)v


..hello peeps..
sesiapa yang tengah dalam dilema
ada masalah muka jerawat, kulit kusam, parut jerawat,jeragat, kedut dll
meh try skincare produk yang InsyaAllah ... sangat berkesan

nape aku yakin sangat produk ni berkesan???
sebab aku memang gunekan produk ni..memang puashati sangat..terasa macam jadi orang lain

..haaa..tak percaya...
moh tengok ''ku yang dulu bukanlah yang sekarang''

ni aku dengan suami aku..
kulit muka kusam,jerawat halus,parut jerawat,muke berminyak
pakai mekap pun gelap jugak
bila jalan berdua, orang cakap aku ni kakak, suami aku tu adik
fuhhh...menyirap darah rasenye
suami aku tua 2 tahun dari aku okeh
ni latest piccy we olls
ade beze tak ade beze tak??

okie..cukup tak bukti ni
haaa..nak lagi

..okie, piccy solo pulak..

time ni pakai mekap,foundation eyeliner blablabla
tapi tetap itam...takde beze pun
latest piccy -12/9/13- ade beza tak???
alhamdulillah...rezeki nikmat Allah bagi..aku pun tak sangka


EDIT???? OH TIDAK SEKALI KALI
AKU TAK RETI EDIT PICCY
YANG AKU TAU CROP PICCY NGAN LETAK WATERMARK 
BUAT PE NAK TIPU...AKU CARI REZEKI HALAL

..JUST BE ME...ONLY ME..

haaa..ni la skincare yang aku pakai sampai dapat hasil yang wowwwweee

RM150 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

Mengandungi:-
1) Royal Expert Face Cleanser
2) Royal Expert White Cream
3) Royal Expert Whitening Soap

ape yang best pasal skincare ni??
-tak banyak barang nak pakai
-boleh tahan sampai lebih 3bulan....jimat gileeee
-berdaftar KKM
-kesan seawal 2-3 minggu..bergantung pada masalah kulit
-tak mengelupas& tak pedih

okie..tak mo cite panjang-panjang
nak review lebih, boleh ke page FB Royal Expert White Beauty Product

nak order boleh melalui pm kat FB 
ATAU
FAST REPLY SMS/WHASSAP 0192272155 (HIDAYAH) -aku ler tuuu-

✿  Jom ber ROYAL  


[review aku dulu pasal produk ni sebelum jadi dealer..kat sini..]

****untuk makluman, bermula dari 1 Februari 2015
sehingga ke hari ini, Daya telah stop menggunakan
produk Royal Expert White dan Masker organik...
dan Daya tak menjual kesemua produk ini lagi..
Segala yang ditulis sebelum ini hanya bertujuan untuk review dan pandangan sahaja...
Daya menulis atas hak Daya sebagai pengguna
tanpa mendapat sebarang pandangan,imbuhan atau pendapat dari pihak syarikat produk tersebut...
harap maklum****

[Blog updated...sebab ramai yg tanye nape stop guna...tengok kat sini plak..👇👇👇👇

1 comment:

  1. Dear nape x pkai da ye..ade prob ke dgn product

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...